2023.hosten.samtalskväll.namn.kommer

Samtalskväll med Bo Gustafsson "Slump eller Mirakel"


Känner du balans i tillvaron, hoppas att det är så! Har du frågor som du i normala sammanhang inte kan fråga, ja ibland känns det som om vissa funderingar eller frågor bäst hör hemma i den egna tankevärlden. I föreningen har vi öppnat upp för samtalskvällar för kanske just dessa frågor. Vid sådana samtalskvällar är integriteten viktig så att deltagarna kan medverka utan oro.  Vi brukar börja med ett ämne som känns aktuellt för den tid vi lever i och som anknyter till föreningens strävan till allas ökade välbefinnande. Sedan bestämmer deltagarna fortsatt utveckling under samtalet.

Har du en önskan om att vi öppnar upp med någon specifik frågeställning är du välkommen att föreslå den. Skicka den i så fall till info@duvan.org

Kvällens inledande tema är: Slump eller Mirakel?!  Samtalet i kväll kommer att beröra fenomen som varseblivning, synkronicitet mm. men också om hur vi medvetet och omedvetet påverkar den upplevda verkligheten. En kortare meditation kommer också att hållas.Varmt välkomna!


När: Måndag 20 november

Tid: 18:30 - 20:00

Var: Duvans lokal Prinsgatan 29 B (Gaveln) Motala

Pris: 100 kr

Fika: Duvan bjuder på fika, kaffe/te och en kakaFöranmälan görs här från Duvans hemsida eller SMS:a Bo Gustafsson 070-645 36 84Har du fått förhinder avboka din bokning här.

OBS: När du fyllt i anmälningsformuläret kommer det direkt på skärmen ett svarsmeddelande som ser ut så här:

TACK FÖR DIN ANMÄLAN.
Den är nu registrerad och något mer kommer inte att skickas ut om inte aktiviteten blir inställd eller flyttad.